Neem alvast een kijkje

Delicateske


Vrijstaande prachtige accomodatie voor 2 personen. Kom tot rust in het heerlijke Drenthe. Geweldige locatie voor fietsers en wandelaars. Zo de bossen in. ( Hond op aanvraag )

U bent van harte welkom bij ons gastenverblijf in het pittoreske do…

Vrijstaande prachtige accomodatie voor 2 personen. Kom tot rust in het heerlijke Drenthe. Geweldige locatie voor fietsers en wandelaars. Zo de bossen in. ( Hond op aanvraag )

U bent van harte welkom bij ons gastenverblijf in het pittoreske dorpje Meppen in Drenthe. Vanuit het gastenverblijf heeft u een prachtig uitzicht op het aangrenzende bos met diverse wandel- en fietsroutes. Ons gastenverblijf is vrijstaand en bereikbaar via een buitentrap met een groot bordes met zitje. Het gastenverblijf is van alle gemakken voorzien, waaronder een luxe keuken met vaatwasser, combimagnetron, oven, inductiekookplaat. Verder is in het gastenverblijf aanwezig; warmtepomp en vloerverwarming. De warmtepomp om zomers te koelen en 's winters te verwarmen, wasmachine, droger, smart TV met o.a. Netflix, nespresso koffiezetter, waterkoker incl. koffie en thee faciliteiten. Het bed is opgemaakt en handdoeken en keukentextiel liggen voor u klaar.

AANBIEDING! In de maand Juli: Wegens tuinrenovatie waardoor het wat rommelig oogt , bij 3 nachten boeken ,1 nacht gratis. Dus 3=2 . Bij 7 nachten boeken ,2 nachten gratis. Dus 7=5.

Bij aankomst bieden wij u graag een welkomstdrankje aan.

Geen ontbijt
105 m²
Privé badkamer
Airconditioning
Privé terras
Eigen keuken
Eigen entree
Adults only
Terras
Tuin
BBQ-voorzieningen

Gastenverblijf Delicateske https://www.bedandbreakfast.nl/nl/a/1iFFZF2AZtZP/gastenverblijf-delicateske

Openingstijden

  • Elke maandag open
  • Elke dinsdag open
  • Elke woensdag open
  • Elke donderdag open
  • Elke vrijdag open
  • Elke zaterdag open
  • Elke zondag open

In de buurt

Toon resultaten

Hier vind je ons

Delicateske
Middendorpsstraat 13
7855PR Meppen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!