Op woensdagavond 16 april organiseert restaurant Narline een avond met het thema lente. Deze avond start de seizoenskaart ‘Asperge’ bij Narline en jij kan als eerste diverse bereidingen van dit mooie ‘goud’ komen proeven.
U geniet van een culinair 4-gangen diner van Chef-kok Maarten Dragt met asperge in de hoofdrol.
Robert Warmolts, sommelier bij Narline verrast je deze avond samen met een van onze wijnleveranciers Heisterkamp met bijzondere wijnen. Robert vertelt samen met Hans Averesch van Heisterkamp enthousiast over de herkomst van de geselecteerde wijnen. Een gezellige en leerzame avond uit!
Woensdag 16 april 2025…
Op woensdagavond 16 april organiseert restaurant Narline een avond met het thema lente. Deze avond start de seizoenskaart ‘Asperge’ bij Narline en jij kan als eerste diverse bereidingen van dit mooie ‘goud’ komen proeven.
U geniet van een culinair 4-gangen diner van Chef-kok Maarten Dragt met asperge in de hoofdrol.
Robert Warmolts, sommelier bij Narline verrast je deze avond samen met een van onze wijnleveranciers Heisterkamp met bijzondere wijnen. Robert vertelt samen met Hans Averesch van Heisterkamp enthousiast over de herkomst van de geselecteerde wijnen. Een gezellige en leerzame avond uit!
Woensdag 16 april 2025
Programma event – start seizoenkaart Asperge
18.00 – 18.30 uur: ontvangst
18.30 – 21.30 uur: 4- gangen Wijn & Spijs diner
Uitleg over wijnen door onze sommeliers en een van onze wijnleveranciers.
4-gangen Wijn & Spijs diner: € 90,00 per persoon – all in prijs.
Reserveren
Wil je deze avond niet missen? Reserveer dan via de website van Narline of via een van de medewerkers van Team Narline. T (0528) 310 333 of stuur een E-mail naar: info@narline.nl.
Narline voor: Mooie (lente) Momenten!