Micro-avonturen in Drenthe

Terug naar de basis, je hoofd leeg maken, even weg van alle drukte en trekken door Drenthe om de kracht van natuur en fotografie te ervaren. Roos & Annabel van @travellust_NL en Linda & Looi van @theoutdoors.nl lieten de dagelijkse sleur achter zich en gingen op avontuur in de Oerprovincie van Nederland. Bekijk hun belevenissen en laat je inspireren voor jouw eigen micro-avontuur!

Micro-avontuur van Travellust

Roos en Annabel dompelden zich onder in de Drentse natuur en kwamen helemaal tot rust. Dichtbij huis, maar toch ver weg van de alledaagse sleur. Bekijk hun belevenissen in deze video.

Inspiratie voor jouw micro-avontuur

Micro-avontuur van The Outdoors

Linda en Looi trokken er met een kampeerbusje op uit om het landschap in Drenthe te verkennen. Even helemaal niets moeten en genieten van de rust en ruimte om hen heen. Bekijk hun avontuur in de video of lees het blog.

Lees het blog

Inspiratie voor jouw micro-avontuur

Linda Richter van The Outdoors:

'Drenthe verrast je met eindeloze natuur en rust. Een micro-avontuur laat je even volledig ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven.'

Kom opladen in Drenthe

Dichtbij huis, maar toch even helemaal weg? Dat kan in Drenthe. Want waar anders keer je zo goed terug naar de basis als in de Oerprovincie van Nederland.

Ontdek de kracht van Oer
Een drone foto van paarse heide en het zandpad dat dwars door het Ballooërveld loopt. Een man loopt met zijn backpack op door paarse heide richting een cabin.

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!